10
19
2008
--

Mov fájl mentése Safariban

QuickTimePro-t használok. Ezzel meg lehet oldani azt, hogyha netezek és nézek egy videót, arra jobb egér klikkel felnyílik egy panel, hogy a"Save as Quicktime Movie… és egyebek. Pontosabban, felnyílt, mert most nem teszi.A web QuickT.controller alján sincs az a lefelé mutató fekete kis nyíl, amire ráklikkelve ugyanazt a panelt adta fel.

 

Ha a neten lévő video file-ban nem engedélyezték ezt a funkciót, akkor nem fog megjelenni a letöltés lehetősége. Ezt feltöltés előtt állítják be.

Keresd meg a file-t az Activity ablakban (Window menü), egyszer klikk rá, Alma + C, Safari címsorba beszúrod majd ALT+Enter.

fonotos:

System Preferences -> QuickTime -> Advanced 

Az “Enable Kiosk Mode” rész ne legyen kipipálva. Ellenekező esetben egy QT videónál sem fog megjelenni a letöltés lehetősége.
 

forrás: beszeljukmac.com

Írta: nuphar | Tags: Címkék: safari save mentés quicktime
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://macoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr49721862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)