02
12
2009
--

Youtube-ról minőségi videó

forrás: beszeljukmac.com

Ha a Youtoub-ról akartál eddig valamit lehúzni mindig flv. formátumban sikerült (ami tudvalévö nem a legjobb minöség és átkonvertált). Ha módosítani akartad akkor egy tömörített valamit kellett ismét átkonvertálni ami arányos képminöség romláshoz vezetett.

És most jön ez a csuda dolog: egyenesen MP4 (H.264) formátumban is lehúzhatók ezek a videók, persze ha az eredeti is jó minöségü akkor tényleg jó dolog. Nem kell mást tenni csak erröl az oldalról behúzni ezt a Java scriptet a Safariba ill. Firefoxba. Get YouTube Video (Be van keretezve és kékkel van írva, ezt egérrel megfogni és behúzni a Safariban a nyitott könyv mellé-bookmarks balra fent). Legközelebb ha a YouTube-on kalandozol és valami megtetszik, csak erre a Get YouTube Video-ra kell kattintani és már húzza is a videót MP4-es formátumban. Egy PinkFloyd videón kipróbáltam szuper minöség !!!
http://googlesystem.blogspot.com/2008/04/download-youtube-videos-as-mp4-files.html
 

by: A hun

Írta: nuphar | Tags: Címkék: youtube mentés
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://macoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr70939172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)